Business Hi-Tech

Directorul financiar al OTE: Ne aşteptăm la rezultate mai bune de la Telekom România, din 2017

Directorul financiar al OTE: Ne aşteptăm la rezultate...

Autor: Adrian Seceleanu

15.08.2016, 00:05 437
Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, va înregistra rezultate mai bune de la jumătatea anului viitor - când vor fi finalizate investiţiile în îmbunătăţirea infrastructurii de comu­nicaţii -, mai târziu faţă de estimările iniţiale - în condiţiile competiţiei dure de pe piaţa locală de telecom, au declarat reprezentanţii grupului OTE în cadrul unei discuţii cu investitori şi analişti despre rezultatele din al doilea trimestru.
 
“Suntem încrezători că odată ce ne vom dezvolta infrastructura de comunicaţii de care avem nevoie pentru a concura şi vinde eficient pe piaţa din România ne vom recâştiga statusul pe piaţă, dar credem că vom ajunge într-o poziţie propice cel mai devreme la jumătatea anului 2017”, a declarat Babis Mazarakis, directorul financiar al OTE. Mazarakis este şi membru în consiliile de administraţie ale companiilor din grupul Telekom România, inclusiv la retailerul Germanos.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO