Business Hi-Tech

Distribuitorul Vitacom din Cluj şi-a mărit de peste zece ori profitul

Distribuitorul Vitacom din Cluj şi-a mărit de peste...

Autor: Laurentiu Cotu

19.06.2014, 00:05 424
Importatorul şi distribuitorul de produse şi accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Andrei Vita, mizează în acest an pe o creştere a afacerilor faţă de anul trecut, pe fondul vânzărilor mai bune de produse electrice, electrocasnice şi IT&C.
 
Compania a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de peste 36 de milioane de lei (8,1 mil. euro), în scădere cu 1% faţă de anul precedent, şi cu un profit net de 231.000 de euro, de peste zece ori mai mare decât în anul precedent, conform site-ului Minis­terului Finanţelor. Compania nu a comunicat ce procent de creştere al afacerilor estimează în acest an.
 
„Statisticile oficiale ne confirmă faptul că în România s-a înregistrat o creştere moderată a cumpărăturilor în primul trimestru faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cu impact pe piaţa de produse electrice, electronice, electrocasnice şi IT&C. Consumatorii arată un grad ridicat de interes  (...), ceea ce va duce cu siguranţă la vânzări în continuă creştere până la finalul anului“, a declarat pentru ZF Transilvania Zoltan Balogh, executive director al Vitacom Electronics.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO