Business Hi-Tech

SAP: Digitalizarea este o revoluţie, nu o transformare. Jona­than Becher, di­rec­torul de strategie digitală: Cel mai important este să schimbi mentalitatea din interiorul organizaţiei pentru a putea fi mai flexibil.

SAP: Digitalizarea este o revoluţie, nu o transformare....

Autor: Ioana Nita

11.01.2017, 00:04 215

Companiile trebuie să privească digi­talizarea ca pe o revoluţie, nu ca pe o transformare, în condiţiile în care rit­mul de dezvoltare al noilor tehnologii este tot mai alert, organizaţiile avand ne­voie de flexibilitate pentru a rămane în business, con­sideră Jona­than Be­cher, di­rec­torul de strategie digitală din ca­drul companiei germane SAP, unul dintre cei mai mari producători de soluţii software de business din lume.

"Nu vă mai gandiţi la o transfor­mare digitală, ci la o revoluţie. O trans­for­mare se realizează într-un mod struc­turat şi organizat şi este un lucru planificat - ştii ce se va întampla. În lumea digitală însă lucrurile nu se întamplă într-un mod organizat - nu există întotdeauna un plan. Pentru că este de fapt o revoluţie, lucrurile nu se întamplă într-un moment ales, ci atunci cand te aştepţi mai puţin. Nu trebuie să plănuieşti, ci să începi să te schimbi."

Companiile trebuie să pornească de la schimbarea mentalităţii organi­za­ţiei astfel încat să fie flexibile şi să se adap­teze rapid şi cu uşurinţă transfor­mărilor din industria în care activează.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO