Business Internaţional

Donald Trump a fost scos de urgenţă de pe scenă în mijlocul unui discurs

Donald Trump a fost scos de urgenţă de pe scenă în...

Autor: Mihai Draghici

06.11.2016, 10:16 162

"Scoaterea de pe scenă a candidatului Donald Trump a fost făcută după ce un individ rămas neidentificat a strigat «armă» în faţa scenei. Agenţii au arestat individul, dar nu au găsit nicio armă", precizează Secret Service.

Individul, identificat ulterior drept Austyn Crites, în vârstă de 33 de ani, a fost eliberat după câteva zeci de minute. El avusese o pancartă pe care scria "Republicani împotriva lui Donald Trump".

"În momentul în care am afişat pancarta, oamenii au încercat să o ia. Şi toată lumea a huiduit. Te aştepţi la aşa ceva", a declarat individul.

Donald Trump a continuat evenimentul electoral după incident.

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, a fost scos de pe scenă de către gărzile de corp chiar în timpul unui discurs pe care îl susţinea în Reno, Nevada, relatează CNN.

Două dintre gărzile de corp l-au luat pe Trump rapid din faţa microfonului şi l-au dus în culise, în timp ce alţi agenţi de pază au imobilizat un bărbat din public.

Potrivit unui comunicat al Secret Service, incidentul a fost declanşat de o persoană din primul rând care ar fi strigat că există o armă în mulţime. Suspectul a fost trântit la podea şi percheziţionat, pentru ca mai apoi să fie scos din sală cu mâinile la spate de către poliţie.

La întoarcerea pe scenă, Donald Trump a mulţumit agenţilor Secret Service, menţionând: "Nu ne vom opri niciodată. Nimeni n-a spus că va fi uşor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24