Companii

MaxGroup a investit 50.000 euro într-un restaurant din Bucureşti şi vrea vânzări de 500.000 de euro în primul an. Alexandru Cojocaru, manager: „Pentru primul an de activitate estimăm afaceri de 500.000 de euro, urmând ca în 2021 şi 2022 să creştem organic spre 750.000 de euro, respectiv un milion de euro“

Restaurantul Rost, aflat în zona Pri­mă­verii, se întinde pe o suprafaţă de apro­xi­ma­tiv 1.000 mp, iar în cadrul lui vor lucra 20 de sa­la­riaţi.

Restaurantul Rost, aflat în zona Pri­mă­verii, se întinde pe o suprafaţă de apro­xi­ma­tiv 1.000 mp, iar în cadrul lui vor lucra 20 de sa­la­riaţi.

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.10.2019, 00:00 104
Alexandru Niţă, fost concurent în cadrul MasterChef, operează restaurantul Rost, după ce compania MaxGroup a investit 50.000 de euro în deschiderea acestuia în centrul Capitalei, iar pentru primul an de activitate esti­mează afaceri de apro­ximativ 500.000 de euro.

„Estimăm ca în pri­mul an de acti­vi­tate să atingem o cifră de afa­ceri de 500.000 de euro, urmând ca în 2021 şi 2022 să creştem organic spre 750.000 de euro, respectiv un milion de euro“, a spus Alexandru Cojocaru, managerul locaţiei. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24