Companii

Antreprenori locali. Producătorul lactatelor Monor a avut afaceri mai mari cu 19% anul trecut şi a ajuns la 250 milioane de lei

Antreprenori locali. Producătorul lactatelor Monor a...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

09.05.2024, 18:00 141

Carmo Lact Prod este unul dintre cei mai mari procesatori de lapte şi unul dintre puţinele companii cu acţionariat român prezente în top.

Carmo-Lact Prod, compania din judeţul Bistriţa-Năsăud care produce brandul Monor, a avut în 2023 o cifră de afaceri de 249 de milioane de lei, în creştere cu 19% faţă de anul precedent, arată calculele făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

Profitul net al companiei româ­neşti s-a ridicat la 28,5 mil. lei, rezultatul fiind de trei ori mai mare decât cel înregistrat în anul anterior.

Carmo-Lact Prod este compania cu una dintre cele mai mari evoluţii la nivel de cifră de afaceri în ultimii ani în industria lactatelor. Astfel, în ultimul deceniu businessul producă­torului Monor a crescut de patru ori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro