Companii

Cheile Grădiştei a încheiat 2022, cel mai bun an al său, cu venituri de 51 milioane lei, în creştere cu 25%. Compania a raportat un profit net de 20 milioane lei, ceea ce înseamnă o marjă de profit de 40%

Cheile Grădiştei a încheiat 2022, cel mai bun an al...

Autor: Miruna Diaconu

10.08.2023, 22:00 393

Cheile Grădiştei, administrat de antreprenorul Ovidiu Gârbacea, a încheiat anul 2022 cu cele mai bune rezultate din istoria companiei. Firma care administrează complexul Cheile Grădiştei a finalizat anul trecut cu venituri de 51 milioane lei, după un avans de 25% faţă de anul anterior, potrivit datelor Ministerului de Finanţe.

Totodată, compania a raportat un profit net de 20 milioane lei, faţă de 17 milioane lei în 2021. Mar­ja de proft s-a a­pro­piat anul trecut de circa 40%. Nu doar re­zultatele financiare au atins un nivel record, ci şi numărul de angajaţi. Astfel, compania a a­vut 222 de angajaţi a­nul trecut. Complexul hote­lier Cheile Gră­diştei este format din două ansambluri, şi anu­me Resort Moeciu şi Resort Fundata.

În cadrul resor­t-u­lui Moeciu există două ho­te­luri şi şapte vile, a­vând în total 135 de camere, iar resort-ul Fundata are trei ho­teluri şi 10 vile cu un total de 250 de camere. Cele două u­nităţi au restaurant propriu, dar şi alte facilităţi de agrement.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO