Companii

Mutare la vârf pe piaţa serviciilor medicale: locul şapte preia locul şase

Mutare la vârf pe piaţa serviciilor medicale: locul...

Autor: Cristina Roşca

19.02.2016, 00:05 666
Diaverum se află pe locul şapte pe piaţa de 5,8 mld. lei a serviciilor medicale după rezultatele din 2014. Compania preluată de către Diaverum, International Healthcare Systems, se află pe locul al şaselea.
 
Grupul german Diaverum, activ pe piaţa serviciilor de dializă, a preluat unul dintre principalii săi competitori şi şi-a dublat numărul de centre de pe piaţă, aco­perind to­todată zona de sud-est a ţării unde avea o prezenţă redusă. Diaverum România a avut în 2014 afaceri de 90 mil. lei, cu 16% mai mici decât ale SC International Healthcare Systems SA, com­pa­nie pe care a cumpărat-o.
 
Grupul Diaverum, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private, prin com­paniile SC Diaverum Ro­mânia SRL şi Diaverum Holding S.A.R.L., a preluat doi compe­titori, respectiv SC International Healthcare Systems SA şi activi­tatea de nefrologie a SC Inter Health Systems SA, potrivit unui anunţ făcut de Consiliul Concu­renţei, care a aprobat tranzacţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro