Retail&Agrobusiness

Angela Creţu a preluat o nouă poziţie în cadrul Avon şi are pe mână 17 pieţe. „În doi-trei ani vreau să mă întorc în România”

Angela Creţu conduce businessul Avon din Turcia, Africa şi Orientul Mijlociu, în total 17 ţări

Angela Creţu conduce businessul Avon din Turcia, Africa şi Orientul Mijlociu, în total 17 ţări

Autor: Cristina Rosca

29.04.2015, 00:05 479
Angela Creţu (40 de ani), unul dintre cei mai puternici expaţi români, care are în administrare un business de peste 1 mld. dolari, afirmă că în doi-trei ani şi-ar dori să se întoarcă în România, o piaţă în dezvoltare despre care afirmă că are un potenţial imens de creştere.
 
Ea a preluat de doar câteva luni funcţia de group vice-president pentru Turcia, Africa şi Orientul Mijlociu în cadrul Avon, în total 17 pieţe în dezvoltare. Anterior, ea a avut o poziţie similară însă în Europa de Est şi Turcia, o regiune cu venituri anuale de peste 1,3 mld. dolari, potrivit datelor ZF. Ea a condus operaţiunile producătorului de cosmetice din regiune timp de cinci ani şi jumătate.
 
„Turcia, Africa şi Orientul Mij­lociu este o regiune nou creată formată acum din 17 pieţe, însă în con­tinuă expansiune. Nu pot oferi cifre pri­vind mărimea busi­nessului, însă pot spune că este si­milară cu cea anterioară (Europa de Est şi Turcia -  n.red.)”, spune An­gela Creţu, pre­zentă în cadrul eve­ni­mentului Inspiro, organizat de revista Ma­gazinul Pro­gresiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO