ZF AGRIBUSINESS 2017

Angelo Nicolae, director general al Brise Group: „Trebuie să dezvoltăm sectorul local de producţie să nu mai fim importatori de carne sau produse lactate”

Secțiune susținută de Medlife Logo

30 oct 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Creşterea producţiei în agricultură va face ca exporturile de produse româneşti să înregistreze un avans, însă trebuie să ne uităm şi la ce se întâmplă în piaţa locală, astfel încât să nu mai importăm produse precum carne sau lactate. Infrastructura este principalul obstacol, iar fermierii trebuie să vândă produsele imediat ce le recoltează, din lipsa de spaţii de depozitare, a spus Angelo Nicolae, director general al Brise Group, unul dintre cei mai mari traderi români de cereale din agribusiness, la conferinţa ZF Agribusiness, organizată de Ziarul Financiar.

„Suntem exportatori de cereale, ne-am poziţionat şi ca exportatori de cereale de calitate, acum suntem exportatori şi de grâu de panificaţie.Trebuie să dezvoltăm sectorul local de producţie să nu mai fim importatori de carne sau produse lactate”, a spus Angelo Nicolae.

Alte declaraţii:

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
produse
, productie
, refuz
, carne
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide