Retail&Agrobusiness

Marcin Zaborowski, Inglot Cosmetics: Dacă vrei să ai un business mare, neapărat trebuie să fii prezent pe piaţa din România

Marcin Zaborowski, director Inglot: Aşa cum se spune la nivel european, „următorii zece ani sunt ai României

Marcin Zaborowski, director Inglot: Aşa cum se spune la nivel european, „următorii zece ani sunt ai României

Autor: Alex Ciutacu, Cristina Roşca

23.10.2017, 00:06 364
Brandul polonez de cosmetice Inglot a intrat pe piaţa locală în 2013 cu operaţiuni de distribuţie, iar un an mai târziu a deschis şi primele magazine monobrand, ajungând în prezent la o reţea de şase unităţi, cu alte două în plan pentru a fi deschise.
 
„Dacă vrei să ai un business mare, neapărat trebuie să fii prezent pe piaţa din România. Aşa cum se spune la nivel european, „următorii zece ani sunt ai României“, a spus Marcin Zaborow­ski, director for international outreach and co-operation pentru Inglot Cos­me­tics. El a fost prezent săptămâna trecută la prima ediţie a Forumului Investi­to­rilor în Franciză organizat de Ziarul Financiar împre­ună cu francize.ro.
 
Executivul a mai spus că România este ţara cu cea ai mare creştere eco­no­mi­că şi a consumului din Europa, astfel că nici nu se pune problema să nu iei în con­siderare piaţa locală pentru dezvoltare.
 
Local, brandul este prezent prin in­ter­mediul unui masterfrancizat care con­tinuă să caute parteneri pentru ex­pan­siune, potenţial de dezvoltare existând încă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO