Companii

Un producător de mezeluri şi conserve din Vaslui vrea 130 de milioane de lei în 2017

Un producător de mezeluri şi conserve din Vaslui vrea...

Autor: Cristina Roşca

05.11.2015, 00:07 1028

Producătorul de mezeluri şi conserve din carne Vascar (Vaslui), care deţine de asemenea operaţiuni proprii de retail, respectiv o reţea de 20 de unităţi, spune că vrea să continue expansiunea cu circa cinci unităţi anual, unul dintre următoarele oraşe vizate fiind chiar Capitala.

Potrivit ultimelor da­te ZF. compania Vascar este deţinută de familia Ciu­burciu. Compania es­ti­mea­ză pentru acest an un busi­ness de 65 mil. euro şi crede că la finalul anului 2017 îşi va dubla rezultatul. „Avem 20 de magazine pro­prii şi pro­pria echipă de vânzări în re­giunea Moldovei, dar suntem prezenţi în peste 10.000 de magazine din Ro­mâ­nia, in­clusiv IKA (reţele străine, n.red.), cu ga­mele de converve şi mezeluri. O parte din produsele Vascar merge că­tre export“, spune Vlad Ciuburciu, di­rec­torul de marketing al Vascar.

Compania Vascar produce meze­luri (salamuri, salamuri crud-uscate, spe­cialităţi, crenvurşti, parizere), dar şi con­serve din carne (pa­te, carne la cutie, mân­care la cutie). Pro­du­sele sunt comercia­li­za­te la nivel naţional sub bran­du­rile proprii Vas­car şi Mol­dova în bucate. Pro­ducţia pro­prie este com­pletată de mărci private.

„Aproximativ 65% din business este generat de mezeluri. Avem o sin­gu­ră unitate de producţie cu peste 300 de salariaţi, situată în Vaslui, şi în momentul actual capacita­tea de producţie ne permite dublarea cifrei de afaceri.“ Anul trecut, Vascar a avut un business de 60 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO