Companii

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a II-a. Bucureşti, 25 mai. Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a...

Autor: Răzvan Botea

28.04.2023, 00:06 67

ZF şi iBanFirst organizează pe 25 mai la Bucureşti cea de-a doua ediţie a Regional Business Summit, conferinţă în care lideri de business, antreprenori şi investitori vor dezbate provocările şi experienţele trecerii graniţelor.

Regiunea Europei Centrale şi de Est este una dintre cele mai dinamice regiuni la nivel global din punctul de vedere al dezvoltării economice şi businessului. Pe de-o parte, este vorba de spaţiul de creştere pe care regiunea în are şi pe de altă parte de oportunităţile şi atuurile pe care le are, precum forţa de muncă atractivă, apartenenţa la Uniunea Europeană etc. Pentru a beneficia la maximum de toate aceste avantaje pe care regiunea şi piaţa europeană le oferă, companiile locale se uită din ce în ce mai mult la expansiunea la nivel regional, european sau chiar global.

„Mediul de afaceri al viitorului va necesita companii agile, capabile să navigheze prin tendinţele în continuă evoluţie ale pieţei, incertitudinile economice şi inovaţiile tehnologice. Pentru a reuşi în acest mediu dinamic, întreprinderile trebuie să accepte schimbarea, să depăşească obstacolele întâmpinate şi să îşi valorifice punctele forte pentru a obţine un avantaj competitiv“, spune Johan Gabriels, directorul regional pentru Europa de Sud-Est în cadrul iBanFirst.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO