Eveniment

Incendiu cu pagube de milioane de euro la ansamblul rezidenţial Confort City, cu 1.680 de apartamente

Autor: Cristi Moga, Mirabela Tiron, Ciprian Botea

02.10.2012, 15:21 5270

Pompierii au trimis peste 20 de autospeciale la proiectul situat pe malul Dâmboviţei, la intrarea în localitatea Popeşti Leordeni, reuşind cu greu să stingă incendiul. În jurul orei 17.00, la trei ore de la izbucnirea incendiului, focul încă ardea mocnit.

Pompierii au acţionat cu dificultate din cauza faptului că focul s-a manifestat la o înălţime de circa 35-40 de metri, iar primele autospeciale ajunse la proiectul din zona Vitan-Bârzeşti nu puteau interveni la acest nivel, iar în al doilea rând din cauza faptului că hidranţii din interiorul complexului nu funcţionau, astfel că autospecialele erau nevoite să străbată circa 2 kilometri pentru a se alimenta din Dâmboviţa sau de la alte surse.

Citiţi şi:

► Vasile (ISU): Reţeaua de hidranţi de la Confort City nu funcţionează

► Locatarii blocului afectat de incendiul din sectorul 3 stau la coadă pentru a primi cazare la hotel

► Distrigaz Sud:Aproximativ 1.400 de clienţi, fără gaze în urma incendiului din complexul Confort City

Pompierii prezenţi la faţa locului nu s-au pronunţat cu privire la cauzele ce au determinat acest incendiu care s-a extins cu rapiditate dinspre un colţ al blocului spre toate locuinţele de pe acel nivel. Evoluţia rapidă a incendiului a fost cauzată şi de vânt şi de faptul că blocul avea o mansardă pe structură din lemn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO