Eveniment

Un salariu pe zi. Un specialist în măsurători în sisteme de coordonare câştigă între 850 şi 1.100 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist în măsurători în...

Autor: Ramona Cornea

24.09.2023, 11:57 167

Un angajat pe poziţia de specialist în măsurători în sisteme de coordonare are un salariu care variază, în medie, între 850 şi 1.100 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutate online bestjobs.

„Principalele responsabilităţi ale unui specialist în măsurători în sisteme de coordonare sunt citirea şi interpretarea desenelor 2D, modelelor 3D şi a sistemelor carteziene la nivel avansat, alegerea şi recomandarea metodelor şi echipamentelor de măsurare în funcţie de specificul reperelor de măsură, lucrul cu diferite tipuri de echipamente şi aplicaţii de măsurat. Candidaţii pentru un astfel de rol trebuie să deţină studii superioare finalizate sau o şcoală profesională în managementul calităţii sau inginerie, cunoştinţe de tehnică a măsurării şi experienţă anterioară în construcţii. Salariul este de 850 - 1.100 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, servicii medicale private.

În prezent, 1.319 posturi vacante pentru poziţia de specialist în măsurători în sisteme de coordonare sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Timişoara, Bucureşti şi Târgovişte.


 

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

Candidaţii pentru un astfel de rol trebuie să deţină studii superioare finalizate sau o şcoală profesională în managementul calităţii sau inginerie, cunoştinţe de tehnică a măsurării şi experienţă anterioară în construcţii.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO