Info

EVAM aduce în România interacţiunea în timp real cu clienţii printr-un parteneriat cu Banca Transilvania

Advertorial

EVAM aduce în România interacţiunea în timp real cu...

Autor: Publicitate

08.04.2024, 07:00 784

Banca Transilvania a încheiat un parteneriat cu Evam pentru a oferi o soluţie de interacţiune real-time cu clienţii. Această colaborare marchează o premieră în România, stabilind un nou standard pentru modul în care băncile interacţionează şi comunică cu clienţii lor.

În peisajul digital de astăzi, a rămâne inovator înseamnă să te foloseşti de cele mai bune instrumente pentru a înţelege şi interacţiona cu clienţii, în contextul potrivit şi în momentele care contează. Aici intervine Evam, oferind o platformă revoluţionară de marketing care redefineşte modul în care băncile interacţionează cu publicul lor în timp real.

Doruk Mutlu, CEO al Evam, declară: "Colaborând cu Banca Transilvania, aducem cele mai bune tehnologii în România şi deschidem calea pentru o revoluţie în domeniul bancar. Acesta este momentul în care bankingul întâlneşte inovaţia." Acest parteneriat semnalează angajamentul Evam de a îmbunătăţi peisajul financiar românesc prin strategii inovatoare de interacţiune cu clienţii.

Platforma de marketing cross-channel în timp real de la Evam, utilizează cantităţi vaste de date în timp real în milisecunde şi foloseşte Inteligenţa Arificială şi Machine Learning pentru a proiecta şi orchestra experienţele clienţilor in timp real. Totul este realizat cu simplitate drag-and-drop, ceea ce eliberează marketerii de dependenţele tradiţionale IT, permiţându-le să execute cu viteză şi cu o agilitate maximă.

Specializându-se în soluţii pentru industriile bancară şi de telecomunicaţii, Evam foloseşte algoritmi avansaţi de inteligenţă artificială, iar prin platforma MarTech, fiecare punct de contact cu clientul contribuie la o experienţă pozitivă pentru client.

Evam are parteneriate cu lideri globali precum ICBC, TEB/BNP Paribas, ING Bank, Garanti BBVA, Vodafone, T-Mobile şi Turkcell, iar tehnologia sa interacţionează cu peste 600 de milioane de oameni în aproape 20 de ţări în fiecare zi.

Puterea platformei Evam este subliniată de istoricul său de livrare a rezultatelor tangibile pentru partenerii săi din industria bancară, cum ar fi o creştere de 10 ori a ratei de activare a cardurilor de credit şi o creştere de 12 ori a veniturilor din campaniile de cross-sell.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO