Info

Fiterman Pharma – finalistă în cadrul competiţiei Made in Romania

ADVERTORIAL

Fiterman Pharma – finalistă în cadrul competiţiei...

Autor: Publicitate

28.09.2023, 08:00 253

Fiterman Pharma se numără printre cele 15 companii finaliste în competiţia Made in Romania, organizată de Bursa de Valori Bucureşti şi a cărei Gală de premiere a avut loc marţi, 26 septembrie.

Made in Romania este un proiect realizat de Bursa de Valori Bucureşti, care are drept scop identificarea şi promovarea companiilor româneşti de succes. Înscrierea în această competiţie s-a făcut prin nominalizare, iar cele 50 de companii semifinaliste selectate au fost votate de către public şi juriu, care au ales dintre acestea 15 finaliste.

 

Povestea Fiterman Pharma – calitate, echipă, dezvoltare

De peste 29 de ani, echipa Fiterman Pharma este unită de aceeaşi dorinţă de a crea şi oferi soluţii terapeutice la standarde de calitate internaţionale şi mândră de reuşitele obţinute aici, în România, şi peste hotare, în cele 30 de ţări în care exportă peste 120 de produse din portofoliu.

„Dintotdeauna am fost mari susţinători ai brandului românesc, în toate domeniile, şi mereu am încercat să lucrăm cu companii din România şi să promovăm tot ce înseamnă Made in Romania. Iniţiativa Bursei de Valori Bucureşti este absolut fantastică pentru că un pilon extrem de important în creşterea economică a fiecărei ţări îl reprezintă Patriotismul şi doar susţinând Made in Romania putem susţine sentimentul de apartenenţă”, a declarat Patricia Fiterman, CEO al companiei Fiterman Pharma, în cadrul Galei de premiere Made in Romani

Perseverenţa, pasiunea şi dedicarea sunt motoarele care definesc activitatea Fiterman Pharma încă de la înfiinţare, în 1995. Acestea au transformat compania în cel mai dinamic producător român din aria medicală – producător de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare şi dermatocosmetice –, al cărui portofoliu include peste 250 de produse din 20 de arii terapeutice.

„Anul viitor, compania Fiterman Pharma împlineşte 30 de ani de când a fost înfiinţată. În aceşti 30 de ani am construit, împreună cu colegii mei, parteneri şi colaboratori, o companie de care suntem mândri şi ale cărei valori sunt calitate, echipă şi dezvoltare. Calitate, pentru că suntem în bussiness-ul farmaceutic şi mereu ne-am bazat pe calitate ca să ne putem promova produsele pe care le dezvoltăm. Echipă, pentru că am crescut ca o companie de familie. Echipa reprezintă oamenii cu care lucrăm, care, bineînţeles, sunt caracterizaţi prin calitate. Dezvoltare, pentru că toate produsele create de noi sunt cercetate şi dezvoltate in-house de către colegii noştri din Departamentul de Cercetare şi Dezvoltare şi pentru că investim foarte mult în Departamentul de Asigurare şi Control al Calităţii”, a mărturisit Patricia Fiterman.

În cei 29 de ani de activitate, Fiterman Pharma a investit continuu în cercetare şi în tehnologie nouă şi performantă, în prezent dispunând de două facilităţi de producţie certificate GMP de către ANDM. Compania asigură logistica produselor la nivel naţional prin 4 puncte de distribuţie – Bucuresti, Iaşi, Cluj şi Dolj – şi menţine contactul permanent cu profesioniştii din domeniul sănătăţii printr-o echipă dedicată. Iar povestea Fiterman Pharma nu are sfârşit. Pentru că viitorul va ţine permanent echipa conectată la ultimele tendinţe din domeniul farmaceutic şi medical pentru a oferi pacienţilor cele mai bune soluţii terapeutice.

 

Vă mulţumim că alegeţi produse fabricate în România. Vă mulţumim pentru încrederea acordată brandurilor româneşti.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO