Info

(P) Eduson oferă abonamente de tip corporate pentru educaţie medicală

(P) Eduson oferă abonamente de tip corporate pentru...

Autor: Publicitate

17.08.2023, 11:32 249

Cea mai mare platformă de educaţie medicală din România anunţă lansarea unor abonamente de tip corporate pentru a oferi cât mai multe oportunităţi de dezvoltare medicilor din România.

Dragoş Păun, co-fondatorul Eduson a precizat „Un studiu pe care l-am realizat recent a relevat faptul că 48% din doctorii din România folosesc instrumente digitale zi de zi, ceea ce este îmbucurător. Prin Eduson am dorit să oferim acces la educaţie de cel mai înalt nivel tuturor medicilor din România. Eduson a revoluţionat modul în care este percepută educaţia medicală, oferind pentru prima dată un sistem de tip abonament pentru cursuri de formare continuă. Nu a fost uşor să schimbăm mentalităţi şi percepţii dar iată că după 1 an de la lansarea abonamentelor educaţionale putem spune că vedem o creştere constantă.” 

Platforma a ajuns la aproape 9000 de utilizatori care în anul 2023 au petrecut 27.388 de ore parcurgând materialele disponibile.   

Începând cu luna august 2023 Eduson a lansat şi o ofertă de abonamente de tip corporate care le permite clinicilor şi spitalelor să ofere angajaţilor acces la cea mai modernă platformă de educaţie. Accesul angajaţilor la programe de formare profesională şi existenţa unui plan este unul dintre criteriile pentru acreditarea unităţilor sanitare dar puţine instituţii ştiu că există platforme comprehensive de educaţie medicală digitală.

Centrul Medical MedDent din Sebeş a fost prima clinică din România care a oferit acest beneficiu medicilor colaboratori. „Dezvoltarea profesională a doctorilor este vitală într-o perioadă care aduce zilnic noutăţi în domeniul nostru. Prin aceste abonamente arătăm implicarea noastră în dezvoltarea competenţelor colaboratorilor noştri din dorinţa de a oferi cele mai bune servicii pacienţilor care trec pragul centrului nostru medical” a declarat Dr. Sergiu Ciurdariu fondatorul clinicii.

Eduson continuă să dezvolte oferta sa educaţională pregătind pentru finalul anului 2023 un parteneriat extins care să permită dezvoltarea de conţinut educaţional şi în domeniul cardiologiei cu cele mai performante centre din domeniu din România.

În acelaşi timp compania se pregăteşte să atragă investiţii noi pentru dezvoltarea platformei şi în alte regiuni precum Bulgaria, Ungaria, Italia şi Franţa precum şi consolidarea poziţiei de lider de piaţă în Republica Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO