Info

(P) Mediul de business susţinut prin tehnologie. Partenerii Motorola oferă spre testare Ready For PC şi ThinkShield for mobile, instrumentele noului sistem de lucru

(P) Mediul de business susţinut prin tehnologie....

Autor: Publicitate

29.09.2021, 09:00 1380

Chiar dacă alegi să-ţi desfăşori munca de acasă sau de la birou, relaţia ta cu tehnologia s-a schimbat. Şi acest lucru nu e deloc întâmplător. De altfel, românii sunt printre cei mai deschişi europeni în privinţa adoptării modului de lucru hibrid, iar datele publice, publicate de Institutul Naţional de Statistică, precizează că 78,2% din totalul gospodăriilor din România aveau acces, în 2020, la reţeaua de internet de acasă, fiind în creştere cu 2,5 puncte procentuale faţă de 2019.

Companiile din toate domeniile au transformat munca la distanţă în oportunitate şi au început dezvoltarea digitală a businessurilor şi adaptarea angajaţilor la noul mod de lucru. Iar atunci când vorbim despre sistemul de lucru de acasă, trebuie să luăm în considerare şi instrumentele care ne facilitează comunicarea în echipă, distribuirea documentelor de lucru şi conectarea rapidă pe platformele de conferinţe web.

Dispozitivele Motorola pregătite pentru mediul de business

Pentru a veni în ajutorul angajaţilor, Motorola, una dintre cele mai influente companii de tehnologie, pune la dispoziţia clienţilor corporate seria de telefoane motorola edge 20, care dispun de opţiuni avansate de securitate şi conectivitate 5G.

Noile dispozitive, motorola edge 20 şi motorola edge 20 lite Business Edition, au fost proiectate pentru a oferi noi funcţionalităţi pentru mediul de lucru şi beneficiază de procesare ultra-rapidă şi update-uri de securitate. Astfel, vorbim despre cea mai sigură alegere pentru companii şi pentru angajaţii care vor să se bucure de un mediu de lucru agil, dinamic şi sigur.

Companiile sunt protejate cu ThinkShield for mobile

În această perioadă, mediul de afaceri se confruntă, mai mult ca oricând, cu pericolele online, iar siguranţa datelor este o prioritate. Atacurile cibernetice au crescut în frecvenţă şi intensitate, punând în pericol relaţia cu clienţii şi întrerupând fluxul normal al unei companii. Motorola beneficiază de programul ThinkShield for mobile, o extensie pentru smartphone a portofoliului Lenovo ThinkShield pentru clienţii B2B. ThinkShield for mobile protejează dispozitivele împotriva malware-ului, a phishing-ului şi a altor atacuri de reţea.

Mai multă mobilitate cu Ready For PC

O altă funcţionalitate inovatoare dezvoltată pentru cei care vor să-şi extindă modalităţile de a lucra hibrid este si platforma Ready For PC care permite angajaţilor să extindă capabilităţile smartphone-ului,  conectându-l cu ajutorul funcţiei  wireless la ecranul televizorului sau la un monitor extern pentru o experienţă desktop completă.

Multe dintre task-urile esenţiale în business precum, trimiterea e-mailurilor, editarea documentelor, fotografiilor şi videoclipurilor, prezentările de proiect şi apelurile video pot fi realizate mai uşor cu această platformă. Lucrul la două documente simultan şi partajarea muncii fără efort sunt acum posibile, pentru că Ready For PC încurajează mobilitatea şi productivitatea angajaţilor moderni.

Mai mult decât atât, partenerii Motorola oferă companiilor posibilitatea de a testa în prealabil cele două tehnologii, cu scopul de a-şi eficientiza afacerile.

Indiferent dacă vorbim despre munca remote sau de cea tradiţională, securitatea şi flexibilitatea sunt două caracteristici care trebuie adoptate de către orice companie. Noile dispozitive Motorola, destinate mediului de business, scorează foarte bine la acest capitol, asigurând şi o îmbunătăţire a autonomiei telefoanelor. În ultimul an, modul în care lucrăm a fost revizuit complet şi ne-a oferit contextul de a testa variantele care ne fac mai productivi, dar şi mai entuziasmaţi în raport cu programul de zi cu zi. Indiferent că preferi să lucrezi de la distanţă, că eşti fan teleworking sau sistem hibrid, alege echipamentele care îţi asigură o mai bună securitate şi conectivitate.  

https://www.motorola.com/ro/ 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO