Prima pagina

Sa dam fotbalul pe acoperisuri?

07.12.2007, 18:51 7

Andrei Sulyok, director general Lindab, nu poate fi descris decat ca un nonconformist: e un fost fotbalist care s-a lasat trimis in armata, dar nu a vrut cu niciun pret in mina, apoi a lasat ghetele de fotbal pentru distributia de pantofi, Baia Mare pentru Cluj si intr-un final Clujul pentru Bucuresti si materialele de constructie, model suedez. Cariera lui Sulyok (40 de ani) a inceput cu fotbalul la Baia Mare si, la 17 ani, tanarul nonconformist a ajuns chiar in lotul national de tineret alaturi de Gica Popescu si Ioan Ovidiu Sabau.

Dupa terminarea liceului si-a incercat sansele la facultatea locala unde "a picat cu brio" - nici nu se gandea serios sa faca o cariera de subinginer in electromecanica tehnologica. "Atunci am vrut macar sa scap de armata, care era de un an si 4 luni. Am plecat la Buzau, unde aveau echipa de fotbal, iar dupa aceea am dat din nou la facultate (de gura mamei) si de data asta am intrat.

Cum a ajuns de la fotbal la pantofi? Cum a ajuns de la pantofi la acoperisuri? Cititi in suplimentul "Dupa afaceri"

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO