Proprietăţi

Şeful SheratonBucureşti: Cererea pentru evenimente este în creştere. Sălile de conferinţă au avut un grad mediu de ocupare de 70% în T1

Unitatea de cinci stele Sheraton Bucureşti are 270 de camere

Unitatea de cinci stele Sheraton Bucureşti are 270 de camere

Autor: Mirabela Tiron

05.05.2017, 00:04 104

Daniel Ben-Yehuda, şeful hotelului de cinci stele Sheraton din Piaţa Romană, spune că hotelul a avut mai mult de jumătate din camere ocupate în primul trimestru din acest an, un grad de ocupare mai mare fiind înregistrat însă de cele 11 săli de evenimente, ce pot găzdui până la 1.400 de persoane.

„Cea mai mare parte a businessului este generată de clienţii corporate, situaţie valabilă la nivelul întregului Bucureşti, dar am început să primim şi mai mulţi turişti străini. Avem grupuri de turişti israelieni, primim câteva mii de turişti din Israel, dat fiind numărul mare de avioane ce ajung în România cu turişti din Israel, dar se mai cazează la noi şi turişti germani sau austrieci care vin pe vase de croaziere pe Dunăre“, a declarat pentru ZF Daniel Ben-Yehuda.

Pe piaţa locală operează zboruri directe pe ruta Bucureşti - Tel Aviv (Israel) companiile aeriene low-cost Wizz Air şi Blue Air, dar şi compania de stat Tarom, ceea ce asigură şi un flux constant de turişti din Israel. Mai mult, agenţiile de turism aduc grupuri de turişti israelieni pe zboruri charter.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO