ZF 24

Bursa de la New York incheie sedinta de miercuri in scadere. Temerile privind Europa continua sa se faca simtite

06.05.2010, 09:30 17

Titlurile tranzactionate la Bursa de la New York au trimisindicele S&P 500 la minimul ultimelor sase saptamani,investitorii aratandu-se in continuare ingrijorati in legatura cunivelurile datoriilor publice ale tarilor membre UE, datorii ce arputea afecta cresterea economica a SUA, informeaza Bloomberg.

Walt Disney, American Express si General Electric au condusdeclinurile in cadrul indicelui Dow Jones Industrial, dupa ce AxelWeber, membru in cadrul BCE a declarat ca exista pericolul unor"efecte de contagiune grave" ca urmare a crizei datoriilor.ConocoPhilips a coborat cu 2,2% dupa ce pretul petrolului a coboratsub nivelul de 80 de dolari pe baril pentru prima data dupa 26martie.

News Corp a coborat cu 5,2 procente dupa ce proprietarul caseide filem Twentieth Century Fox a estimat o scadere aprofiturilor.

Indicele S&P 500 s-a retras cu 0,7% la 1.165,87 puncte, intimp ce indicele Dow Jones a cazut cu 0,6% la 10.866,83 puncte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels