ZF 24

In ultimele 24 de ore nu s-au semnalat noi cazuri de gripa in Romania

15.06.2009, 12:29 15

Numarul cazurilor de imbolnaviri cu virusul AH1N1 stagneaza la 16, niciun caz nou de imbolnavire nefiind confirmat in ultimele 24 de ore.

“La solicitarea ministrului Sanatatii, dr. Ion BAZAC, astazi, 15 iunie a.c., s-a intrunit Comitetul de coordonare pe probleme de gripa noua al Ministerului Sanatatii. Comitetul de Coordonare a decis sa solicite reprezentantilor Politiei de Frontiera atentie sporita la completarea formularelor de catre cei care sosesc pe rutele aeriene din tarile afectate: Australia, Marea Britanie şi Spania. In acelaşi timp, ramân valabile masurile luate, pâna in prezent, pentru cetatenii care sosesc din SUA, Canada şi Mexic, tari declarate de OMS cu numar mare de cazuri”, a anuntata astazi Ministerul Sanatatii.

Institutia va solicita atentie sporita şi la punctele de frontiera din vestul tarii, unde exista un trafic intens dinspre tarile care au inregistrat cazuri multiple de imbolnavire cu AH1N1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO