ZF 24

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis va organiza din resurse proprii un turneu

27.07.2010, 14:50 14

Preşedintele FR de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat, marţi,într-o conferinţă de presă, că va oferi din bani proprii premiul de75.000 de euro de la turneul feminin care îi poartă numele pentru ale oferi o şansă jucătoarelor din România să evolueaze la Bucureştiîntr-o competiţie puternică.

"Mi-aş dori foarte mult ca o jucătoare din România să câştigeacest turneu. M-aş bucura foarte mult dacă ar fi posibil acestlucru. Eu am investit în acest turneu pentru jucătoarele dinRomânia şi indiferent care dintre cele opt jucătoare din România seva impune ar fi foarte bine", a spus Ruxandra Dragomir.

Preşedintele FR Tenis a adăugat că speră ca turneul de laBucureşti să devină o tradiţie, iar valoarea premiilor să creascătreptat. "Aş vrea ca acest turneu să aibă o continuitate şi nu eobligatoriu ca el să se numească «Ruxandra Dragomir». S-a întâmplatsă se numească aşa pentru că nu am reuşit să găsim un partenersolid care să preia costurile acestui turneu. Aşa l-am înscris şiîn calendarul internaţional, pentru că noi a trebuit să plătimlicenţa şi să o păstrăm. Dacă nu ne-am fi încadrat într-un termenlimită am fi pierdut licenţa, astfel că mi-am asumat aceastăresponsabilitate. Mi-aş dori ca acest turneu să devină din ce în cemai mare, chiar dacă anul trecut suma premiilor a fost mai mare", aprecizat Ruxandra Dragomir.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels