ZF 24

Topul celor mai importante ştiri de astăzi

Topul celor mai importante ştiri de astăzi
06.06.2014, 18:06 193

Dan Adamescu a fost arestat preventiv, în dosarul în care este acuzat de dare de mită

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă a lui Dan Adamescu, în dosarul în care este acuzat că le-ar fi dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, pentru ca aceştia să dispună soluţii favorabile în două dosare de insolvenţă. Citiţi mai multe aici. 

Salariul mediu brut a crescut la  2.395 în aprilie

Câştigul salarial mediu nominal brut a crescut în aprilie cu 1,7% faţă de martie, la 2.395 de lei, iar cel net a înregistrat aceeaşi evoluţie, situându-se la 1.735 lei, cu cele mai mari valori în intermedieri financiare şi cele mai mici în hoteluri şi restaurante, a anunţat vineri INS. Citiţi mai multe aici. 

Ford România şi-a dublat afacerile anul trecut, la un miliard de euro, şi a trecut pe profit

Cifra de afaceri Ford România aproape s-au dublat anul trecut, de la 2,47 miliarde lei la 4,84 miliarde lei (1,09 miliarde euro), iar compania a trecut pe profit, consemnând un câştig net de 68,8 milioane lei (15,5 milioane euro), după pierderile de 480,6 milioane lei din 2012. Citiţi mai multe aici. 

Cum îşi investesc propriile economii cei mai mari manageri de bani din România

Managerii de fonduri au portofolii personale de investiţii în valoare de până la 100.000 de euro. Portofoliile per­sonale sunt diversificate şi investite preponderent în fondurile pe care le gestionează, fac viramente lunare şi au obţinut randamente de până la 20% în ultimul an, arată un sondaj făcut de ZF. Citiţi mai multe aici. 

Şeful Procter&Gamble: Mai durează până când România o să prindă din urmă Vestul

Hans Dewaele, şeful operaţiunilor locale ale gigantului american Procter&Gamble, spu­ne că în Ro­mânia consumul de produse de îngrijire personală şi a locuinţei este mult în urma statelor din vest. Citiţi mai multe aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels