ZF News

Britanicii de la Faist investesc 10 mil. € în extinderea fabricii de componente din Oradea

Britanicii de la Faist investesc 10 mil. € în...

Autor: Laurentiu Cotu

20.02.2015, 00:06 627
Furnizorul de componente pen­tru infrastructura telecom şi indus­tria auto Faist Mekatronic, parte a gru­pului britanic Faist, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 10 mil. euro în extinderea capacitaţii de producţie şi achiziţionarea unor noi utilaje.
 
Investiţia va duce la creşterea cu aproximativ 15% a producţiei fabricii din Oradea. „În prima parte a anului finalizăm extinderea halei de producţie, proiect pentru care am alocat 3 milioane de euro. Alte 7 milioane de euro au fost alocate pentru utilaje, în vederea creşterii capacităţii de producţie’’, a declarat pentru ZF Transilvania Remus Cotuţ, director general Faist Mekatronic.
 
În urma acestei investiţii, suprafaţa fabricii Faist de la Oradea va creşte de la 16.500 de metri pătraţi la 25.000 de metri pătraţi. Britanicii au finalizat anul trecut investiţii de aproximativ 8 milioane de euro în achiziţia unor utilaje, crescând astfel cu 20% capacitatea de producţie de la Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO