Auto

Un dealer auto din Capitală: Săptămâna trecută niciun client nu a venit să cumpere prin „Rabla“

Un dealer auto din Capitală: Săptămâna trecută...

Autor: Bogdan Alecu

23.06.2013, 20:42 144
Tichetele auto din prima tranşă de peste 4.300 de unităţi s-au terminat în mai puţin de trei zile la nivel naţional, potrivit jucătorilor din piaţa auto, dar cei care au casat maşini nu şi-au manifestat deocamdată interesul pentru a utiliza prima de 1.500 de euro pentru achiziţia unui autoturism nou.
 
„Au trecut aproape două săptămâni de la demararea programului Rabla, însă niciun client nu a venit în showroom pentru a utiliza tichetul obţinut, cu toate că datele indică faptul că prima tranşă de tichete s-a epuizat. Cel mai probabil în iulie vom vedea primele efecte ale programului din acest an“, a spus Dan Grigore, director comercial la Auto Cobălcescu, unul dintre cei mai mari dealeri auto din Capitală, care comercializează mărcile DaciaRenault, Nissan, Suzuki şi SsangYong.
 
În prima etapă a programului, în Capitală şi în judeţul Ilfov au fost distribuite 482 de tichete. Prima tranşă de tichete emise în data de 9 iunie este con­side­rată de jucătorii din industrie una prea mică pentru a pune pe picioare programul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO