Auto

Un furnizor de instalaţii pentru Autoliv vede afaceri în creştere cu 46%

Un furnizor de instalaţii pentru Autoliv vede afaceri...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

30.04.2014, 00:06 329
Producătorul de instalaţii Stefani Mecanofin din Sibiu, filiala locală a grupului german Stefani Maschinenbau, ar putea ajunge anul acesta la afaceri de 2,2 mil. euro, în creş­te­re cu 46% faţă de anul anterior, conform informaţiilor fur­nizate de companie. Stefani Mecanofin este o companie spe­cializată în realizarea de linii de producţie pentru industria auto, protecţia mediului şi in­dus­tria construcţiilor de ma­şini, insta­laţii automate şi semiauto­mate de producţie.
 
Printre clien­ţii companiei se numără şi nemţii de la Autoliv, com­panie situată pe locul 12 în topul celor mai mari exporta­tori locali, producătorul de com­po­nen­te auto Continental şi firma-mamă Stefani Maschinen­bau. Pentru aceştia producătorul rea­lizează de exemplu liniile de producţie pe care companiile din industria auto fabrică ulterior centurile de siguranţă sau amor­tizoarele. „Rezultatele bune obţinute în ultimii ani s-au reali­zat prin ex­tinderea gradului de perfecţionare a perso­na­lu­lui tehnic, prin mărirea productivităţii muncii, precum şi prin creşterea numărului de angajaţi la 34 de specialişti“, a de­cla­rat Mirel Zegreanu, 55 de ani, directorul general al com­pa­ni­ei.
 
El lucrează în cadrul producătorului de instalaţii de la începutul anului 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO