Business Hi-Tech

BRINEL lansează ediţia a treia a Şcolii de Excelenţă „Talent IT”

Autor: Claudiu Ilioiu

16.02.2012, 19:03 179

Compania BRINEL, furnizor de soluţii IT, a lansat a treia ediţie a Şcolii de Excelenţă "Talent IT", proiect implementat împreună cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în cadrul unui parteneriat de durată.

"Suntem în al treilea an al programului "Talent IT", care se adaugă mai multor proiecte destinate pregătirii studenţilor realizate în colaborare cu universităţile clujene si cu organizaţiile studenţeşti. Am selectat, până acum, aproximativ 20 de studenţi. Aceştia s-au implicat activ în programele Şcolii de Excelenţă şi în proiectele BRINEL. Sunt tineri valoroşi pentru dezvoltarea societăţii informaţionale. Ei au beneficiat de cunoştinte despre noile tehnologii şi de o experienţă practică extrem de utilă la începutul carierei lor în IT", a declarat într-un comunicat Marcel Borodi, CEO BRINEL.

A treia ediţie a Şcolii de excelenţă "Talent IT" va începe la jumătatea lunii februarie, iar campania de recrutare şi selecţie se va desfăşura în perioada 16 februarie-16 martie. Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul Talent IT.

Pe parcursul Şcolii de Excelenţă "Talent IT", fiecare student selectat va primi o bursă lunară de 800 de lei.

"În cadrul acestui program, studenţii participanţi au avut posibilitatea să lucreze la implementarea şi testarea de soluţii software, hardware şi de comunicaţii integrate, să participe la workshop-uri de prezentare a noilor tehnologii utilizate în cadrul proiectelor dezvoltate de BRINEL. Ne propunem ca în acest an să îi implicăm pe membrii Talent IT în proiectele noastre din zona de comunicaţii şi aplicaţii de business", a declarat coordonatorul proiectului, Diana Bota - Marketing Communications Specialist BRINEL.

Studenţii au la dispoziţie un laborator echipat cu 10 staţii de lucru în cadrul Universităţii Tehnice din Cluj, pe care îl pot folosi pentru realizarea proiectelor practice.

În afară de stundenţi, la programul "Talent IT" pot aplica şi masteranzi care doresc să-şi continue specializarea în domeniul tehnic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO