Business Hi-Tech

Clientii Romtelecom pot primi din aceasta luna factura numai in format electronic

01.06.2010, 13:12 98

Clientii Romtelecom pot opta din aceasta luna pentru a primifactura numai online, renuntand la cea pe hartie, au anuntatreprezentantii operatorului telecom. Facturile electronice vor fidisponibile prin intermediul aplicatiei MyAccount.

"Facturile electronice vor ajunge la clienti, la cerere, prinintermediul aplicatiei. Fiecare client va fi anuntat prin e-mailsi/sau SMS de emiterea facturii sale. Toti clientii cu acces lainternet vor putea sa-si acceseze contul in deplina siguranta, cuajutorul parolei, pe site-ul Romtelecom, si vor putea sa-sidescarce pe loc factura electronica. Toate facturile descarcate auvaloare fiscala si sunt autorizate pentru a fi folosite inevidentele contabile, eliminandu-se astfel necesitatea arhivariifizice", au anuntat reprezentantii Romtelecom.

Reprezentantii operatorului au explicat ca un cont MyAccountpentru clientii se poate crea in cateva minute, cu ajutorul catorvadate de autentificare si a unei adrese de e-mail valide. In cazulclientilor companii crearea unui cont MyAccount se face apeland1930 (apel gratuit in reteaua Romtelecom). Dupa logare, MyAccountofera si alte facilitati, precum vizualizarea gratuita a facturilordin ultimele 6 luni sau situatia platilor. Clientii rezidentiali ausi posibilitatea de a achita online factura Romtelecom prinMyAccount.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24