Business Hi-Tech

Sesca Group cauta softisti pentru Finlanda si Suedia

20.12.2007, 19:21 43

Sesca Technologies, filiala din Cluj a grupului finlandez de companii care activeaza in domeniul software Sesca Group, deschisa in aceasta toamna, a angajat pana acum noua persoane pe pozitii administrative si tehnice, respectiv dezvoltatori si testeri software.
"Intentionam sa angajam cel putin 25 de specialisti IT in Cluj pana la sfarsitul anului viitor si inca aproximativ 10 pozitii pentru specialisti romani care doresc sa lucreze in birourile Sesca din Scandinavia", a declarat pentru ZF Gabriel Cretu, office manager al filialei din Cluj a Sesca Group. Printre pozitiile oferite in cadrul companiei se numara dezvoltatori cu experienta in C++, Java, telecomunicatii, platforme multimedia, precum si specialisti in testare.
Specialistii software recrutati la Cluj vor fi angajati in cadrul diviziei locale, dar vor fi platiti la nivelul salariilor din tarile scandinave, urmand a fi detasati pentru o perioada de pana la doi ani la birourile externe.
"Motivatia pentru a recruta angajati la Cluj este simpla - dificultatea partenerilor nostri de a gasi suficienti specialisti cu inalta calificare pentru birourile lor", a afirmat Gabriel Cretu, office manager al biroului Sesca din Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO