Energie

IMSAT merge spre afaceri de 60 de milioane de euro, susţinute de contracte din Brazilia până în Rusia

IMSAT merge spre afaceri de 60 de milioane de euro,...

Autor: Radu Bostan

15.07.2014, 00:06 965
Firma de instalaţii şi automatizări industriale IMSAT, controlată de grupul francez SNEF, ţinteşte pentru acest an afaceri de 57 mil. euro, o creştere de 13% care ar urma să fie susţinută în special din lucrări pe pieţe externe, de la Brazilia şi SUA până la Polonia şi Rusia.
 
Înfiinţată în 1962 şi deţinută majoritar din 2007 de SNEF, un grup industrial cu afaceri de peste 900 mil. euro, IMSAT este specializată pe lucrări de inginerie şi montaj mecanic, instalaţii electrice şi lucrări pentru infrastructura de telecomunicaţii. Exportul reprezintă peste 50% din activitatea companiei, care se desfăşoară în prezent pe patru continente, prin lucrări la instalaţiile de vopsire sau electrice ale unor fabrici de automobile din Brazilia, SUA şi Europa.
 
Peste 60% din afaceri sunt realizate pentru clienţi din industrie, iar sectorul cimentului este unul dintre clienţii tradiţionali, inclusiv pentru grupul SNEF, care deţine pe piaţa locală o firmă de inginerie dedicată acestei industrii, cu afaceri de 7,3 mil. euro în 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO