Companii

Ernst & Young a angajat 90 de oameni

15.09.2006, 19:26 72

Compania de consultanta Ernst & Young Romania a facut 90 de recrutari pentru pozitii de entry level, cea mai mare parte dintre acestia fiind proaspat absolventi. In urma acestor angajari, Ernst & Young a ajuns la aproximativ 400 de angajati in Romania.
Recrutarea s-a desfasurat in perioada aprilie-iunie a acestui an, cei 90 de angajati alaturandu-se echipei Ernst & Young de la inceputul acestei luni.
Aproape jumatate dintre cei 90 de angajati vor lucra in departamentul de audit si asistenta in afaceri, in timp ce restul vor fi incadrati in departamentele de asistenta fiscala, asistenta tranzactionala si asistenta in managementul riscului.
Majoritatea tinerilor selectati sunt absolventi de facultati cu profil economic, au precizat reprezentantii companiei.
"Exista pentru toti angajatii posibilitatea de a fi promovati si de a ajunge sa lucreze in alte filiale, prin urmare si cei 90 de proaspat angajati vor putea beneficia de experienta internationala in cadrul companiei", a declarat Camelia Horlaci, country managing partner la Ernst & Young, care a precizat ca, in fiecare an, compania recruteaza absolventi, toti cei selectati trecand printr-un proces riguros de selectie.
Prezenta in Romania din 1992, Ernst & Young are activitati in 140 de tari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO