The Body Shop: Anul a început neobişnuit de bine şi pentru prima oară vedem influenţa pozitivă a majorării veniturilor mici şi medii

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 mai 2017 Autor: Cristina Rosca

Lanţul de magazine de produse cosmetice The Body Shop, prezent pe piaţa locală de circa 18 ani, şi-a bugetat pentru acest an un avans al businessului de două cifre, cea mai puternică creştere a ultimilor ani.
 
Cifra de afaceri a reţelei de opt magazine se va situa în jurul valorii de 6 mil. lei, aproape de maximul istoric obţinut în 2008, ultimul an de boom economic, potrivit calculelor ZF pe baza datelor oferite de companie.
 
„În 2016 cifra de afaceri a The Body Shop a crescut cu 6,7% compa­rativ cu anul precedent, reţelei de maga­zine alăturându-i-se din trimes­trul patru un nou magazin deschis în Iulius Mall Cluj-Napoca. Estimăm că în anul 2017 creşterea procentuală a cifrei de afaceri faţă de anul prece­dent va fi de două cifre”, spune Dana Tu­do­­­rache, unul dintre cei mai lon­gevivi ma­na­geri locali, care con­duce ope­raţiunile The Body Shop de la intra­rea companiei pe piaţa locală. Com­pania Ginkgo Romania, care operea­ză magazinele The Body Shop, a încheiat anul 2015, ultimul pentru care există date publice, cu afaceri de 5,2 mil. lei.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.05.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
cosmetice
, produse
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide