Eveniment

Remco vrea sa devina antreprenor general

16.02.2004, 00:00 25

Remco Romania intentioneaza sa-si dezvolte activitatile de pe piata constructiilor si sa devina din furnizor de constructii metalice prefabricate, antreprenor cu livrari la cheie, a declarat Jan FJ van Vulpen, managing director al companiei.
Firma din Romania este membra a companiei olandeze Remco Ruimtebouw.
"Strategia Remco Ruimtebouw pentru Romania, in urmatorii doi ani, vizeaza schimbarea modelului de afaceri. Dupa ce opt ani am activat in sectorul de furnizare a halelor metalice, intentionam acum sa transformam compania in contractor general de proiecte", a spus van Vulpen.
El a apreciat ca piata constructiilor din Romania va oferi, in urmatorii ani, oportunitati deosebite, ca urmare a atragerii unor investitii  straine semnificative.
Subsidiara din Romania are in derulare sase proiecte cu o valoare totala de 12 milioane de euro. Printre acestea se numara construirea a doua shoow-room-uri, Dacia si Mercedes, in Brasov, respectiv Cluj, si a doua depozite, unul in apropierea Aeroportului Otopeni iar celalalt in Arad.
Remco Building Systems, cu activitati in Romania si Polonia, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 35 milioane euro.
Remco Ruimtebouw face parte din Janssen de Jong Groep, care a raportat, pentru 2003, o cifra de afaceri de 325 milioane euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels