Prima pagina

Adrian Nastase, din nou in conducerea PSD

22.02.2008, 18:12 15

Fostul premier Adrian Nastase a fost ales astazi presedinte al Consiliului National al PSD - un for largit de conducere.

Nastase a obtinut 418 voturi, iar contracandidatul sau, Dan Mircea Popescu, 202 voturi.

Noua functie ii va permite lui Adrian Nastase, care a stat in ultimii doi ani in umbra, sa participe la sedintele restranse ale partidului - in Biroul Permanent -, acolo unde se iau deciziile importante.

Revenirea lui Nastase a fost sprijinita explicit de fostul presedinte Ion Iliescu.

Contracanditatul sau, senatorul Dan Mircea Popescu, a fost sprijinit de filialele din vestul tarii si de presedintele PSD Mircea Geoana.

Nastase a promis ca nu se va razbuna pe nimeni dintre cei care nu i-au fost alaturi in ultima vreme. "Vreau sa stiti ca nu ma voi razbuna pe niciunul dintre colegii mei de partid. Nu vreau sa ma razbun, nu vreau sa blochez modernizarea partidului si nu vreau sa ma ascund de DNA (Directia Nationala Anticoruptie care il cerceteata in dosarul Zanbaccian - n.n.)". Discursurile lui Nastase si Iliescu au fost aplaudate indelung de delegatii la Consiliu National.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO