Proprietăţi

Lasselsberger se extinde cu patru magazine Cesarom

17.06.2010, 12:53 81

Grupul austriac Lasselsberger, care deţine brandul Cesarom, vainvesti anul acesta în deschiderea a patru magazine proprii, pelângă cele trei pe care le are în prezent, primul fiind urmând săfie inaugurat săptămâna viitoare la Piatra-Neamţ, în urma uneiinvestiţii de 50.000 de euro.

Noul magazin are o suprafaţă totală de 1.000 mp, din care 680 mpvor fi pentru vânzare, iar alţi 300 mp vor fi depozit. ConducereaCesarom estimează pentru magazinul din Piatra Neamţ vânzări totalede 350.000 de euro până la finele acestui an.

Magazinul din Piatra Neamţ este structurat pe zone dedicateplăcilor ceramice pentru spaţiile de bucătărie, baie sau pardoseli.Pe lângă cumpărătorii finali, Cesarom are în plan intrarea încontact şi cu dezvoltatorii de proiecte de pe plan local. "Am creatastfel în magazin zona <<Proiecte>> adresată cuprecădere specialiştilor din domeniu", afirmă Eduard Măcărescu,directorul comercial al Lasselsberger România.

Principalele motive pentru care cel mai mare producător local deplăci ceramice a decis extinderea lanţului propriu de magazine suntposibilitatea de expunere a tuturor colecţiilor companiei cât şilivrarea rapidă.

Lasselsberger România a realizat anul trecut o cifră de afaceride 150 mil. lei (35,4 mil. euro), nivel similar cu cel din2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO