ZF 24

E.ON a fost amendată de primăria Cluj-Napoca pentru nerespectarea termenelor de finalizare şi a calităţii lucrărilor executate

E.ON a fost amendată de primăria Cluj-Napoca pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

04.09.2013, 14:46 289

Primăria Cluj-Napoca a amendat E.ON Gaz Distribuţie cu 84.000 de lei pentru depăşirea termenelor de execuţie sau refacerea necorespunzătoare a străzilor unde compania a realizat intervenţii. Astfel, au fost aplicate 17 amenzi în valoare totală de 84.000 de lei, din care 11 amenzi maxime, de 6.000 de lei fiecare şi 6 amenzi de câte 3.000 de lei.

‘’Am dispus verificarea tuturor lucrărilor realizate de E-ON şi sancţionarea companiei acolo unde nu au respectat termenele de finalizare şi nu au respectat standardele pentru lucrările de refacere’’, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Compania E.ON Gaz Distribuţie derulează la Cluj un program de investiţii în valoare de 13,5 mil. lei (aproximativ 3 mil. euro) pentru modernizarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale.

În cadrul acestui program se vor moderniza circa 35 de kilometri din reţeaua de distribuţie gaze naturale a municipiului Cluj-Napoca.

E.ON Gaz Distribuţie va investi în total 54,8 mil. lei (peste 12 mil. euro) în reţeaua de gaz din Cluj, astfel că, până în anul 2015 vor fi modernizate conductele şi branşamentele de pe 50 de străzi din municipiu.

Proiectul de modernizare este realizat atât din surse proprii ale companiei (38,3 mil. lei), cât şi din fonduri nerambursabile (16,5 mil. lei), provenite din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin intermediul Programului Operaţional Sectorial ’’Creşterea Competitivităţii Economice”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO