ZF 24

MedLife isi dubleaza afacerile in T1 la 7,2 milioane dolari

21.04.2008, 11:50 15

In primele trei luni ale acestui an MedLife a atins o cifra de afaceri de 7,2 milioane dolari (4,53 milioane euro), in crestere cu 95% fata de aceeasi perioada a anului anterior, cand afacerile se ridicau la 3,7 milioane dolari, conform unui comunicat al companiei.

In primul trimestru al acestui an, MedLife a realizat investitii in valoare de aproximativ 2,5 milioane dolari (1,57 milioane euro), ce au fost directionate spre deschiderea Hyperclinicii MedLife Unirii, achizitia de echipamente medicale de ultima generatie pentru dotarea unor specializari medicale din cadrul Hyperclinicii Grivita si lucrarile de amenajare si constructie a laboratorului MedLab din Cluj-Napoca.

MedLife detine o cota de piata de 32% in Bucuresti pe segmentul serviciilor oferite clientilor corporati. MedLife are 635 de angajati din care peste 400 sunt medici si personal medical. In tara, MedLife ofera clientilor sai aceleasi servicii medicale prin intermediul celor 120 de clinici si centre medicale partenere din reteaua NetLife. Incepand cu luna octombrie 2006, IFC este actionar al MedLife cu o pondere de 20%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO