ZF 24

RCS&RDS: pana la sfarsitul anului lansam serviciile de telefonie mobila in Bucuresti

RCS&RDS: pana la sfarsitul anului lansam serviciile de telefonie mobila in Bucuresti
13.11.2007, 14:47 19

RCS&RDS va lansa pana la sfarsitul anului serviciile de telefonie mobila in Bucuresti si alte localitati, a declarat Ovidiu Ghiman, director comercial al operatorului. El a precizat ca numarul localitatilor in care serviciile de telefonie mobila vor fi disponibile pana la finele lui 2007 va fi de aproximativ 10-15. Ghiman a adaugat ca investitiile facute de operator in retea sunt in desfasurare, si necesita fonduri de peste 100 de milioane de euro.

Ghiman a confirmat informatiile aparute in presa privind contractarea unui credit de 500 de milioane de dolari si a precizat ca operatorul nu a abandonat planurile de listare la Londra. Listarea ar putea avea loc anul viitor, iar operatorul va evalua si posibilitatea listarii pe Bursa de Valori din Bucuresti, a mai spus Ghiman.

RCS&RDS a lansat in luna octombrie serviciile de telefonie mobila, exclusiv in Oradea si Timisoara.

RCS&RDS este unul din cei mai mari jucatori de pe piata locala telecom, furnizand servicii de cablu TV, telefonie fixa, acces la internet si televiziune prin satelit. RCS&RDS este prezent si pe alte piete din Europa centrala si de est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO