ZF 24

TVR a renuntat sa mai difuzeze a doua parte a casetei cu Remes

11.10.2007, 19:41 15

Sefa directiei de stiri a televiziunii publice, Rodica Culcer, a explicat de ce TVR nu a mai difuzat cea de-a doua parte a casetei referitoare la presupusa luare de mita de care este acuzat fostul ministru al agriculturii Decebal Traian Remes.

Rodica Culcer a declarat ca acest lucru i-a fost interzis de catre presedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu.

Culcer a facut aceste declaratii in deschiderea jurnalului de stiri al Televiziunii Publice. Cu cateva ore in urma, directia de stiri a TVR anunta ca va publica un nou calup filmat cu camera ascunsa detinut de procurorii DNA in care fostul ministru ar fi primit foloase materiale necuvenite (caltabos si mezeluri), de la denuntatorul Gheorghe Ciorba si el implicat in acest dosar.

Dupa anuntul directiei de stiri a TVR referitor la publicarea celei de-a doua parti a casetei, Alexandru Sassu a emis un comunicat, in care a clarificat demersul departamentului de stiri al TVR de a publica materialele detinute de DNA drept neprofesionist si ilegal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO