ZF 24

Vasile Armenean, omul care vrea un imperiu de inghetata

04.05.2008, 18:15 22

Vasile Armenean, proprietarul companiei Betty Ice, a adus din Austria ideile de afaceri si retetele care l-au ajutat sa creeze in 17 ani cel mai mare producator de inghetata independent de pe piata. Cu o experienta de 20 de ani in industria de inghetata, omul de afaceri nascut in Medias vorbeste cu oarecare patima despre produsele care ii solicita toata atentia si ii aduc banii in cont. Betty Ice se lupta in prezent cu elvetienii de la Nestle pentru primul loc pe piata de profil, scrie revista Target, care apare maine.
"In antreprenoriat, pe primul loc vine afacerea, si apoi proprietarul ei", spune Vasile Armenean la cei 40 de ani ai sai. "E bine sa fii modest si sa ramai tot timpul pe pozitii, ca atunci cand dai de greu sa nu te pierzi sau sa intri in panica. Dar cel mai important - nu trebuie sa omori afacerea punandu-te pe tine inaintea ei. Lectia aceasta am invatat-o din Austria", adauga el.
Cititi mai mult in ZIARUL FINANCIAR de maine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO