ZF 24

Vrei sa fii mai bogat cu 1.000.000 de dolari? Toarna-ti seful!

Vrei sa fii mai bogat cu 1.000.000 de dolari? Toarna-ti seful!
18.02.2010, 17:45 22

Asociatia americana SIAA (Software & Information IndustryAssociation) a decis sa puna la bataie sume fabuloase de pana la1.000.000 $, in schimbul oricaror informatii cu privire la firme sicompanii care incalca legea dreptului de autor, scrie Go4It.ro.

Sunt luate in vizor firmele care detin site-uri cu continutfurat de pe alte publicatii online, dar si companiile care folosescsoftware fara licenta.

Asadar, daca lucrezi in cadrul unei companii care folosestesoftware piratat, iar sefii te trateaza ca pe un sclav, ai putea sate razbuni pe ei si sa ii torni la SIAA (in ipoteza in caremuncesti in Statele Unite). Partea proasta este ca acest castig nue garantat - oficialii SIAA vor decide daca informatiile furnizatemerita rasplatite, precum si cuantumul recompensei. Partea buna?Identitatea ta nu va fi dezvaluita. Despre banii pe care ii poti castiga tradandu-tiseful citeste pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO