Companii

Proiect european de 4,7 mil. euro pentru reabilitarea centrului municipal de cultură din Bistriţa

Autor: Laurentiu Cotu

29.02.2012, 15:29 92

Primăria Bistriţa implementează un proiect în valoare totală de peste 20,3 mil. lei (circa 4,7 mil. euro), din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 98%, pentru reabilitarea clădirii centrului municipal de cultură.

Proiectului ''Reabilitarea clădirii centrului municipal de cultură George Coşbuc- Bistriţa, monument istoric de categoria A", este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 - Planuri integrate de dezvoltare urbană. Implementarea proiectului se derulează în perioada 20.12.2011-19.07.2014.

Proiectul are ca scop includerea centrului municipal de cultură George Coşbuc din Bistriţa în circuitele turistice publice interne şi internaţionale şi creşterea numărului de turişti ce vizitează municipiul. Investiţia prevede reabilitarea structurii de rezistenţă a clădirii, a tâmplăriilor, dar şi repararea elementelor de finisaj. Totodată, vor fi recondiţionate toate elementele decorative cu valoare istorică şi vor fi efectuate lucrări de reparaţii pentru instalaţiile electrice, de încălzire, apa şi canalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO