Eveniment

Mircea Dinescu a fost rănit într-un accident de circulaţie. A intrat cu BMW-ul într-un copac la o viteză de 100 kilometri la oră

Mircea Dinescu a fost rănit într-un accident de circulaţie

Autor: Mediafax

29.06.2011, 13:15 3480

Poetul Mircea Dinescu a fost rănit uşor într-un accident decirculaţie petrecut miercuri la prânz, în localitatea Drăghiceni,judeţul Olt, în timp ce se îndrepta către Bucureşti dinspre Cetate,maşina pe care o conducea fiind complet distrusă.

Dinescu a declarat pentru Mediafax că maşina sa, un SUV BMW,avea nişte probleme tehnice, iar el intenţiona să o repare odatăajuns la Bucureşti.

"Aveam vreo două becuri aprinse în bord, semn că erau cevaprobleme. Nu le-am neglijat, aveam de gând să rezolv totul laBucureşti, însă nu am mai reuşit să ajung", a declarat Dinescu,miercuri la prânz.

Poetul a povestit că la un moment dat pe drum, în timp ce aveapuţin peste 100 de kilometri la oră, una dintre roţi i s-a blocat,maşina ieşind de pe şosea şi izbindu-se de un copac.

"Din fericire nu era aglomerat, iar din sensul opus nu veneanimeni. M-am izbit de un pom de pe marginea drumului, iar maşina afost complet distrusă. Eu am scăpat doar cu câteva julituri, decinu s-a întâmplat, slavă Domnului, nimic grav", a declaratDinescu.

El a mai spus că a fost testat de poliţişti pentru alcoolemie,rezultatele indicând că nu a băut absolut nimic, la momentultransmiterii acestei ştiri el declarând că se află "într-un cabinetmedical pentru a-i fi îngrijite rănile minore".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO