ZF 24

Adrem Invest merge în China şi SUA pentru contracte de 20 de milioane de euro

Corneliu Bodea, vicepreşedintele Adrem Invest

Aşa cum am pierdut deodată contracte de 20 de milioane de euro în 2008, aşa am câştigat acum. Avem în negociere contracte în China, SUA şi America de Sud. Acestea sunt pieţe cu potenţial pentru sectorul aplicaţiilor din domeniul metalurgiei, pentru că acolo preţul energiei este mic. Acum, unde ai preţ bun la energie, acolo ai şi metalurgie.

Corneliu Bodea, vicepreşedintele Adrem Invest Aşa cum am pierdut deodată contracte de 20 de milioane de euro în 2008, aşa am câştigat acum. Avem în negociere contracte în China, SUA şi America de Sud. Acestea sunt pieţe cu potenţial pentru sectorul aplicaţiilor din domeniul metalurgiei, pentru că acolo preţul energiei este mic. Acum, unde ai preţ bun la energie, acolo ai şi metalurgie.

Autor: Roxana Petrescu

12.08.2013, 20:08 31

În prima parte a acestui an, compania Adrem Invest din Bucureşti, controlată de doi fraţi din Bucureşti, Corneliu şi Adrian Bodea, a reuşit să-şi adjudece contracte de 25 de milioane de euro în China, Coreea de Sud şi Uzbekistan.

„Aşa cum am pierdut deodată contracte de 20 de milioane de euro în 2008, aşa am câştigat acum. Avem în negociere contracte în China, SUA şi America de Sud. Acestea sunt pieţe cu po­ten­ţial pentru sectorul aplicaţiilor din domeniul meta­lur­giei, pentru că acolo preţul ener­giei este mic. Acum, unde ai preţ bun la energie, acolo ai şi me­talurgie“, spune Corneliu Bodea, vicepreşedintele Adrem Invest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO