ZF 24

Boc: Impunerea CAS nu va afecta persoanele care au contract de munca

11.01.2010, 21:00 11

Discutiile privind legea pensiilor, act normativ care ar puteainclude impunerea CAS pentru drepturile de autor, vor incepeimediat dupa adoptarea bugetului in Parlament, iar o astfel deimpunere nu va afecta persoanele salarizate in baza unui contractde munca, potrivit premierului Emil Boc citat de Mediafax.

Intrebat, luni seara, de presa daca sustine ridicarea exceptieide la plata CAS pentru sumele provenite din drepturi de autor incontextul criticilor formulate de catre persoanele afectate, sefulGuvernului a raspuns ca discutia in acest sens nu afecteazasalariatii remunerati pe baza unui contract de munca.

"Cei care au contract de munca nu au niciun fel de problema.Pentru cei care au contract de munca nu se pune in discutie saplateasca ceva suplimentar", a spus Boc. Mai multe despredeclaratiile facute de premierul Emil Boc cu privire laplata CAS cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO