ZF 24

Cât mai costă o noapte la mare

Cât mai costă o noapte la mare
09.08.2010, 13:36 43

Cei care merg pe litoral şi vor să stea doar o noapte scot dinbuzunare între 25 de lei şi 220 de euro, în funcţie de confortul pecare îl preferă, scrie Gândul. Cel mai ieftin este la pensiunile dinCostineşti şi 2 Mai, iar cel mai scump la cinci stele la Mamaia.Astfel, cine se va caza la Hotelul Rex, de cinci stele, va plătiîntre 180 euro în cursul săptămânii şi 220 euro la sfârşit desăptămână pentru o cameră standard. Până la jumătatea luniiseptembrie, aici preţurile fără discount includ, printre altele,acces la plajă, piscină, dar şi Internet.

De asemenea, parcarea este gratuită, iar în timpul cinei larestaurant poate fi ascultată o formaţie cântând live. De tot luxulbeneficiază şi cine va înnopta în centrul staţiunii Mamaia, laYaki, unde o noapte de cazare costă 199 de euro. La final desăptămână, la acest tarif se adaugă o taxă suplimentară de 20 deeuro pe zi. Hotelul aparţine internaţionalului Gică Hagi, care l-acumpărat în 1999 şi l-a renovat şi transformat, în doi ani, într-unhotel de patru stele, cu 122 de camere şi apartamente. Tot la patrustele, dar în staţiunea Eforie Nord, cazarea în hotelul Europa -care aparţine omului de afaceri George Copos - are un tarif pentruo noapte, în camera dublă, de 118 euro. Pentru camera single preţulajunge la 103 euro. Despre cât costă cazarea pe litoralul românesc citiţimai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO