ZF 24

Hypo Real Estate Bank refinanteaza cu 15,2 mil. euro investitii ale Equest in Romania

24.08.2007, 14:29 24

Compania de investitii imobiliare Equest Balkan Properties (EBP) a obtinut un credit in valoare de 15,2 milioane de euro de la Hypo Real Estate Bank International, membra a Hypo Real Estate Group, in vederea refinantarii mai multor achizitii de cladiri de birouri din Bucuresti.

Creditul, acordat pe o perioada de cinci ani, va fi utilizat pentru refinantarea imobilelor Casa Mosilor, Jules Michelet, Domenii si Airport Smart Office, se arata intr-un comunicat al Equest.

"Suntem multumiti ca dezvoltam relatiile cu Equest Balkan Properties si, de asemenea, prin aceasta tranzactie, ne aratam interesul pentru Europa Centrala si de Est si pentru Romania in mod special", a declarat, in comunicat, directorul general executiv al Hypo Real Estate Bank International, Harin Thaker.

Equest Balkan Properties este o companie de investitii imobiliare specializata in tarile Europei de Est, in principal Romania si Bulgaria. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO