ZF 24

R.Gheorghe, Cushman & Wakefield: Cand ai 100 de oameni pe care trebuie sa ii motivezi ca sa castige bani, nu ai voie sa clachezi

03.01.2010, 12:53 24

Razvan Gheorghe, directorul general al Cushman & WakefieldRomania si unul din cei mai experimentati consultanti imobiliaridin piata locala, spune despre 2009 ca a fost un an care "ne-aaratat care ne este locul in Europa - cel putin din punct de vedereimobiliar - si ce putem cumpara cu banii pe care ii avem".

"Pe plan personal, 2009 a reprezentat o incercare, fiindca atrebuit sa-mi calc pe dorinte si pe vise. Restrangerea unoractivitati si concedierile pe care a trebuit sa le fac m-au prinsdestul de prost, dupa doi ani de cresteri sustinute (...) A fost sieste o senzatie destul de frustranta, dar n-avem ce face, trebuiesa mergem inainte. Suntem profesionisti si trebuie sa ramanem asa.Nu am simtit in nicio zi ca vreau sa raman inchis in casa. Suntemmanageri si nu avem voie sa fim debusolati si sa transmitemdeznadejde. Cand ai 100 de oameni pe care trebuie sa ii motivezi sacastige bani, nu ai voie sa clachezi si sa spui ca nu maipoti."

Cititi mai multe despre cum a fost 2009 pentru unul din cei maiexperimentati consultanti imobiliari din piata localape www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO